MENU 30 JAAR BOTERO

 

NOVEMBER '24

€30 pp.

 

Voorgerecht

Consommé van boschampignons, kruidenflensjes

 

of

 

Hazenpaté, compote van vijg, boontjes

 

of

 

Garnaalkroketjes 2 stuks, tartaar (supplement 15 euro)

 

 

Hoofdgerecht

Roggefilet, kappertjes, peterselie aardappel

 

of

 

Haantje in rode wijn, spekjes, sjalot, champignons

 

of

 

Americain Botero, ui, peterselie, kappertjes, slaatje, frietjes

 

of

 

Filet pur, bearnaisesaus of pepersaus, slaatje, frietjes (supplement 18 euro)

 

 

Dessert

Gebakken appeltjes, vanille-ijs

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies De website van Botero gebruikt functionele cookies. In het geval van het analyseren van websiteverkeer of advertenties, worden ook cookies gebruikt voor het delen van informatie, over uw gebruik van onze site, met onze analysepartners, sociale media en advertentiepartners, die deze kunnen combineren met andere informatie die u aan hen heeft verstrekt of die zij hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun diensten.
Toon details Verberg details